Menu

.      

Unistustel, millesse väga-väga usud, on komme täituda!

  • Kirjutas Liana Allas

Kerlin Kender koos tütardega. Fotod: TRIIN SÖÖT

Võrumaa inimesed. Kus on nad nüüd, mis neist on saanud?

Mida teie teeksite, kui pärast laste sündi oleks vaja tööle minna, aga  peas on kaks valikut: kas minna tagasi ametnikuks või hakata väikeettevõtjaks ja teha teoks vahepeal pähe pugenud idee?

Kerlin Kender valis teise tee. Enne laste sündi oli ta stabiilsel tööl riigiametis, kuus aastat hiljem on ta emaks kahele armsale tüdrukule, kes on teda inspireerinud, õpetanud ja julgustanud unistama. „Unistama millestki, mis toob rõõmu nii suurtele kui ka väikestele, arendab, aga hoiab seejuures ka keskkonda ning loob elamust.”

Algus

Et Kerlin väikeettevõtjaks otsustas hakata, selle üle teda tundvad inimesed ei imesta. Kõik kulges loomulikku rada pidi: pärast gümnaasiumi lõpetamist Antslas läks Kender Tartusse Eesti maaülikooli majandust õppima ning tegi pärast bakalaureusekraadi kohe ära ka magistri 2008. aastal. Sama loomulikku rada pidi tuli pere loomine ja laste sünd.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD