Menu

.      

Järgmise auhinna võitis Haanjamaa mees Andres

Auhinnavõitja Andres kodu taustal.                         Foto: AIGAR NAGELVÕITJA • Teise loosiauhinna sai korvist välja tõmmata Võrumaa Teataja ammune tellija Andres Mölder Haanjast.

Andres on lehetellija juba Töörahva Elust saadik ning tellitud on veel Teleleht. Aastaid sovhoosis autojuhi ja katlamaja operaatorina töötanud mees enam tööl ei käi.

Grupi peal olev Andres nokitseb koduaias ning lahendab hoolega ristsõnu. „Vastuseid ma ära ei saada, lahendan lihtsalt oma lõbuks,” jutustab Andres. Mehe kodumaja juurde jääb kena järv, kus ta ise tervise tõttu ujumas ei käi. Häda teevad liigesed, mis pidevalt valutavad.

Võrumaa Teatajast loeb mees peaaegu kõike: kuulutustest Argikajani. Pisteliselt loeb veel riigikogulaste vastuseid. Kurvaks teeb, et Maire Aunaste enam üldse Lõuna-Eesti inimestest välja ei tee. „Ise käis siinsamas bussijaama kohvikus juttu rääkimas enne valimisi, ja nüüd pole kordagi enam siiakanti trehvanud,” seletab Andres.

Auhinnakorvist tõmbas Andres välja kümneeurose Klicki poe kinkekaardi, mis tähendab, et kõige suurem võit – kolmekümneeurone kinkekaart – on veel korvis ja ootab omanikku.

Kui ka Sina soovid meie koostööpartneritelt toredaid auhindu võita, siis telli Võrumaa Teataja vähemalt pooleks aastaks. Pole vahet, kas digi- või paberleht. Loosimises osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad ja olemasoleva tellimuse pikendajad. Kui Sul endal lugemise vastu huvi pole, siis võib Võrumaa Teataja kingituseks tellida – jõulud on kohe ukse ees.{fcomment}

20 PÄEVA ENIMLOETUD