Menu

.      

150eurose auhinna võitja on Urve Vaab

Urve Vaab digipood.eu käest auhinda vastu võtmas.     Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA • Auhindade jagamine on täies hoos. Sel korral läks loosi 150 euro väärtuses OÜ Rebaseonu ja digipood.eu välja pandud hõrgutisi. Pakist võib leida liha igas erinevas maitsevariandis, peale selle rukkileiba, mitut sorti grillikastmeid ning Grillmeistri salati.

Võitjaks osutus Urve Vaab. Tegelikult tellib Urvele lehe koju tema tütar Kaire, kes ise elab juba aastaid Tallinnas. Lehelugeja on Urve Vaab olnud ilmumise algusaastatest peale ning ta loeb lehes alati kõik läbi. Seejärel paneb ta lehe tallele selleks, et kui vennas Viljandimaalt külla tuleb, saab ka tema lehte vaadata. Ega siiski veel lehed küttematerjaliks või prügikasti lähe, vaid ootavad tütar Kairet, et ka tema saaks neid tagantjärele sirvida, kui Võrumaale külla tuleb.

Urve Vaab ootabki tütart külla juba järgmisel nädalal enne jaani, et siis koos lõket teha ja tütretütre kümnendat sünnipäeva tähistada.

See tähendab, et lihavaagen läks väga õigesse kohta. „Äge,” vastab Urve, kui küsida, kuidas auhind meeldib.

Auhinna üleandmiskohaks leppisime kokku digipood.eu poe Lembitu tänaval. Linnarahvale on pood pigem tuntud Condori nime all. Poe omanik Eugen Kapp tutvustas meile, mida kõike huvitavat tehnika ja arvutimaailmaga seonduvat tal pakkuda on – lauaarvutist viimase droonimudelini välja. Isegi Urvel tekkis kiusatus ja ta mõtleb nüüd, et kui tütar tuleb, siis võiks ka endale arvuti soetada.

Auhinnad pole veel otsas, mis tähendab, et kui soovid endale võita meie sponsorite välja pandud toredaid kingitusi, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks ning osaledki loosimises. Loosimises osalevad ka kõik püsikorraldusega tellijad ning varasema tellimuse pikendajad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD