Menu

.      

Kagu-Eesti sünnitajad on Lõuna-Eesti haiglas lahkesti oodatud

  • Kirjutas Sten Sang

Veebruarikuu lõpus avati Lõuna-Eesti haigla täielikult renoveeritud sünnitus- ja günekoloogiaosakond. Toona ei osatud arvata, et vast renoveeritud osakond kuude pärast nõnda populaarseks osutub, et mujalt tulijatel on tarvis eelregistreeruda. Fotol õendusjuht Angela Siidra (vasakult), Lõuna- Eesti haigla juhatuse liige Arvi Vask ning sünnitus- ja günekoloogiaosakonna juhataja Merit Liivak. Foto: AIGAR NAGEL

Lõuna-Eesti haigla ravijuht Agnes Aart näeb üle Eesti siia kanti sünnitama kiirustajate arvu tõusu taga privaatsema paiga otsimise soovi. Eelmise nädala lõpus võeti kolme päeva jooksul vastu suisa 20 maimukest. Teisipäevahommikuse seisuga on sünnitusosakonnas seitse patsienti ning oma kaasadele on tuge pakkumas kolm isa. Vaba ruumi jagub veel kaheksa sünnitaja jaoks.

Kõrgendatud huvi

Lõuna-Eesti haigla ravijuht Agnes Aart möönab, et ei oska öelda täpset põhjust, miks on suurenenud väljaspoolt Võru-, Põlva- ja Valgamaad saabuvate sünnitajate arv.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD