Menu

.      

Võru COOP koostöös Võrumaa Teatajaga valis taas parimat vastlakuklit

  • Kirjutas Kadi Annom

Kukleid olid käesoleva nädala esmaspäeval Navi seltsimajas degusteerimas Võru vallavalitsuse, Võru linnavalitsuse, Uma Meki ja Võrumaa Talupidajate Liidu, Võhandu maratoni, põllumajandus- ja toiduameti ning Navi külaseltsi esindajad. Žüriiliikmed fotol koos Võru Maksimarketi juhataja Veiko Pargiga. Foto: AIGAR NAGEL

Eelmisel aastal alustas Võru COOP traditsiooni, kus vahetult enne vastlapäeva on eesmärgiks välja selgitada Võrumaa parim vastlakukkel. Ürituse üheks eesmärgiks on rahvale tutvustada väikeettevõtjaid ja kodupagareid, ühtlasi anda kuklisõpradele võimalus leida väga suurest kuklite valikust just see õige.

Erapooletu valik

„Mina olen sellest põlvkonnast, kus vastlakukkel tähendas klassi toodud suurt kuklihunnikut ja ämbritäit vahukoort, millest igaüks sai omale sobiva hõrgutise meisterdada. Seega mulle maitseb õhuline kardemonikukkel ohtra naturaalse vahukoorega. Ja kui parasjagu nii suur magusaisu ei ole, siis võib sees olla ka hapukat moosi,” kirjeldab Võru Maksimarketi juhataja Veiko Park ning lisab, et paraku tema erapooletuna žürii tööst osa ei võtnud, mistõttu ei ole tema maitse-eelistused niivõrd olulised kui žüriiliikmete omad.

Parimate kuklite auhinnad läksid tänavu Maiki Tortidele ja kohvikule Pannukas. Fotol Maiki Park (vasakult), Veiko Park, Denis  Nilov ja Epp Rõigas. Võitjatele panid auhinnad välja Võru COOP ja  Võrumaa Teataja. Foto: VÕRUMAA TEATAJA

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD