Menu

.      

Riikliku teenetemärgi pälvinud Maidi-Maria Tammik alustab hommikuid Eesti hümniga

  • Kirjutas Sten Sang

Presidendi kantselei tänab Valgetähe 5. klassi teenetemärgiga Maidi-Maria Tammikut kui pikaaegset Obinitsa pensionäride  eestkõnelejat. Foto: AIGAR NAGEL

Obinitsas Talka külas Variku talus toimetav 92aastane Maidi-Maria Tammik kuulis tunnustuse kohta nädala alguspäevil. „Tuttavad hakkasid helistama, et lehes olla kirjas olnud. Minu poolest peaks teenetemärke saama ikka nooremad. Tuju ajas täitsa ära, pange saajateks ikka neid, kes praegu teevad ja on tegusad,” kõneleb väärikas eas käsitöömeister ning pikaaegne laste ja pensionäride eest seisja muhedalt porisedes.

Ristpiste ja raamatud

Presidendi kantselei tänab Valgetähe 5. klassi teenetemärgiga Maidi-Maria Tammikut kui pikaaegset Obinitsa pensionäride eestkõnelejat. Laiemalt on 1929. aasta 20. augustil sündinud võrumaalane tuntust kogunud käsitöömeistrina ning toimetuse kõne ajalgi ütleb Tammik, et tal on nõel parajasti näpu vahel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD