Menu

.      

Saagu Parema teine missioon võttis eesmärgiks abilast Ukraina poolele toimetada

  • Kirjutas Kadi Annom

Indrek Puhalainen oli nõus kaubiku vajalikku kraami täis pakkima ning asus abisaadetisega neljapäeva hommikul kell 10.30  Võrust Ukraina poole teele. Lasti oli plaan veel täiendada ka Tartumaal. Foto: AIGAR NAGEL

Pühapäeval korraldati heade Võrumaa inimeste panusega ühiskorjandus. Polikliiniku maja otsaakna juures ootasid vabatahtlikud abivalmis rahva annetusi soojade tekkide, sokkide, hügieenitarvete, turvatoolide ja palju muu kujul, millega koos sõita kahe suure bussiga vastu Ukraina sõjapõgenikele. Vaevu jõudis viimane buss Võru pinnale tagasi, kui tragil kollektiivil terendas silmapiiril juba uus eesmärk, heategevusliku missiooni teine osa.

3.03.

Maagilise kuupäeva ehk 3. märtsi hommikul oli vabatahtlik Indrek Puhalainen valmis Saagu Parema juurest kaubikuga teele asuma, et sel korral toimetada esmatarvilik just nendeni, kes asuvad piiri ääres Ukraina poole peal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD