Menu

.      

Võru- ja Põlvamaal möödub nädalavahetus laulu- ja tantsulustiga

  • Kirjutas Kadi Annom

Võrus Kubja laululaval tehti reede pärastlõunal viimaseid ettevalmistusi üle kahe aasta toimuva maakonna laulu- ja tantsupeo „Pidu meie õuel” tarvis. Fotol SA Võrumaa Arenduskeskus kultuurispetsialist Kristi Vals, lavastaja Andre Laine ja tehniline juht Margus Külm. Fotod: AIGAR NAGEL

Koroonaviirusest tingitud piirangud on vaka all hoidnud paljud ühisüritused. Nii on oluliselt kannatada saanud ka ühised laulu- ja tantsupeod. Praegu on viiruse levik kontrolli alla saadud ja tänu sellele avaneb nädalavahetusel võimalus nii Võru- kui ka Põlvamaal end taas läbi laulu ja tantsu väljendada.

Täna kell 16 toimus Põlvas Intsikurmu laval Põlva maakonna laste laulu- ja tantsupidu „Olõs mul üts …” ning homme õhtul on ees ootamas Kubja lauluväljakul pärast kaheaastast pausi toimuv maakonna laulu- ja tantsupidu „Pidu meie õuel”.

Põlva Intsikurmus toimusid reede lõuna ajal veel viimased proovid maakonna laste laulu- ja tantsupeo „Olõs mul üts …” õnnestumiseks. Parasjagu tantsitakse läbi kaerapõimimise ühistantsu. FOTO: Aigar nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD