Menu

.      

Tartus kadunuks jäänud Adriana leiti

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

13:50:16 08/07/2019 Politsei otsis teisipäeval Tartus kodust lahkunud 17-aastast Adrianat, kes kolmapäeval leiti ja temaga on kõik korras.

Politsei tänab kõiki, kes neiu otsimisele ja leidmisele kaasa aitasid.

 

Politsei palub kaasabi selgitamaks 17-aastase Adriana asukohta, kes lahkus 2. augusti ennelõunal Tartus kodust ja pole sinna seni naasnud.

Politseile teadaolevalt ei ole tüdruk varem nii pikaks ajaks vanemate teadmata kodust ära jäänud. Mobiiltelefoni tüdrukul ei ole, kuid sotsiaalmeedias on ta aktiivne ning lubas eile oma emale, et naaseb õhtuks koju. Sinna neiu aga seni saabunud ei ole.

Seni kogutud infole tuginedes on alust arvata, et Adriana võib liikuda ringi pigem Tartus Veeriku linnaosas, ent välistatud ei ole ka teised piirkonnad.

Politsei kontrollis täiendavalt üle osa Tartus teadaolevaid aadresse, kus tüdruk võinuks viibida, ent seni pole teda leitud. Töö jätkub vihjete kogumisel, võimalike viibimispaikade kontrollimise ja kaamerasalvestuste analüüsi ning muuga.

Adrianal oli kodust lahkudes jalas mustad pikad püksid ja valged vabaajajalatsid, seljas roosa särk ja must mantel. Kaasas kandis endaga musta õlakotti.

Kui kellelgi on abistavat infot, mis aitaks Adriana asukohta selgitada, palutakse sest teatada hädaabinumbril 112.

20 PÄEVA ENIMLOETUD