Menu

.      

FOTOD „Tunnen, tean, oskan” viis koolieelikud taas linnatänavatele liiklusohutust õppima

  • Kirjutas Kadi Annom

Päkapiku lasteaia Hampeli, Unistaja ning Õnneseene rühma lapsed koos õpetajate Piret Krooni, Maie Kuklase,  Kati Umda ning õpetaja abide Kristina Strižalova ja Juta Lillemetsaga. Liiklusohutusalast teavet jagasid Consuelo  Laanemäe-Räim ja Anne Oper politsei- ja piirivalveametist. Fotod: AIGAR NAGEL

Neljapäeval külastasid politseinikud ja abipolitseinikud samal ajal kõiki Võrumaa lasteaedasid, kust mindi linnatänavatele korrektset liikluskäitumist praktiseerima. Kokku õppis neljapäeva ennelõunal tänavatel ohutut liiklemist ligi 300 Võrumaa lasteaialast.

Praktiline õppimine

Tänavu koolilapseikka jõudnud ohutusprojekt „Tunnen, tean, oskan” seob endas nii teoreetilist kui ka praktilist poolt. Sellest sügisest on ohutusprojekt saanud aga veelgi suurema tähenduse, sest Coop Võru toel anti välja esimene töövihik, mis sisaldab endas iga koolieelikutele tutvustatud valdkonna kohta kinnistavaid ülesandeid ning küsimusi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD