Menu

.      

Kagukeskuse parkla laiendus peaks valmima kevadeks

Kagukeskuse parkla laiendustöid alustati novembri teisel nädalal Maxima-poolsest otsast.  Foto: KADI ANNOM

LAIENDUS • Kagukeskus avati 2008. aasta aprillis. Juba sel ajal oli siis Kagukeskust omava ASi Semuehitus nõukogu esimees Meelis Munski kindel, et keskus saab juurdeehitise ja 8000ruutmeetrine keskus ehitatakse neli korda suuremaks. Teine etapp pidi tähendama umbes 22 000 ruutmeetri lisandumist. Muu hulgas plaaniti Võru esimese parkimismaja rajamist, mis pidi moodustama umbes 10 000 ruutmeetrit teisest ehitusetapist. Laiendus pidi viima Kagukeskuse Eesti kümne suurima kaubanduskeskuse edetabelisse. Juurdeehitus oli plaanis juba 2009. aasta kevadel. Siiski oli Munski juba tol korral ettevaatlik ja lisas, et ei välista kaubanduskeskuse laiendamise edasilükkamist juhul, kui majanduslik olukord Eestis peaks drastilised pöörded võtma.

Kevadel väitis OÜ Kroonikeskus juhatuse liige Urmas Sardis Võrumaa Teatajale, et Kagukeskusele plaanitakse teha 5000 ruutmeetri suurune juurdeehitis, mis tuleb ühekorruseline ning peaks valmima umbes aasta pärast. Veel lisas Sardis, et juurdeehitise plaan on kindel ning paigas, valminud on eelprojekt ja päevakorras on põhiprojekti koostamine.

Tänaseks on Kagukeskuse parkla laiendustöödega algust tehtud. Kagukeskuse haldusjuhi Raigo Pildi sõnul on veel vara sündmustest ette rutata ja müügipindade laiendusest rääkida. Pilt lisab, et tuleviku osas on visioon olemas, kuid edasi liigutakse üks samm korraga.

20 PÄEVA ENIMLOETUD