Menu

.      

Lugejaauhinna võitjaks on muusikamees Toomas Hütt

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Abikaasad Toomas ja Helgi Hütt kodus, kus nad veedavad suurema osa ajast. Foto: AIGAR NAGEL

Oleme jõudnud järjekorras kolmanda auhinna loosimiseni, milleks on triikraud Severin Võru Euronicsilt ja kinkekaart kaupluselt Triin Shoppab. Triin Shoppab on väike poeke, mis asub Võrumaa Teatajaga samas majas. Sinna on hea sisse astuda, sest sind ootab alati personaalne teenindus koos rikkaliku kaubavalikuga, voodipesust ja jõuluehetest kuni peokleitideni välja.

Loosiõnn naeratas Toomas Hütile, kes elab Võru linnas Roosi tänavas koos abikaasa Helgiga. Pensionipõlve pidavat paari on läbi elu saatnud muusika. Koos on peetud pereäri, kus müüdi muusikariistu. Toomas on mänginud ansamblis Aatomikud ja praegugi musitseeritakse vahel koos pundiga Vana Arm. „Praegu väga esinemas ei käi, aga mõnikord ikka, oleme neljakesi: akordion, trumm, bass ja laul,” räägib Toomas Hütt. Peale muusika tegeleb mees ka pildistamisega. Tehnikaga on ta seotud olnud ka töö kaudu, nimelt töötas ta üheksa aastat gaasianalüsaatorite tehases.

Abikaasa Helgile meeldib kodus toimetada ja kodu korras hoida ning suvel aiatööd teha.

Võrumaa Teatajat on nad lugenud juba väga ammusest ajast, sest kõigepealt tellis lehte Toomase isa ja nüüd Toomas ise, olles püsikorraldusega lugeja. „Mõned jutud võiksid olla lühemad ja konkreetsemad ning rohkem tahaks ikka lugeda Võrumaa uudiseid, üleriigiliste probleemide kohta leiab infot ka mujalt,” seletavad kaasad, kui küsida, mida nad üldse ajalehest arvavad.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Loosimises osalevad ka püsikorraldusega tellijad.

Loosirattasse oleme pannud keerlema järgmised auhinnad: Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugitool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kahele, Võrumaa Toidukeskuselt 50eurone kinkekaart, koguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot, Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurot. Peaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD