Menu

.      

Grossi kuulsad pasteedid jõuavad Võrru

Novembri algul avab Lääne-Virumaa ettevõtja Oleg Gross Võrus oma  54. poe.   Fotomontaaž: VÕRUMAA TEATAJAKAUPLUSEKETT • Novembri algul avab aktsiaselts OG Elektra Võrus Kagukeskuses Kagumarketi asemel poe Grossi Toidukaubad. Omanik on tuntud Lääne-Viru ettevõtja Oleg Gross.

Rakveres 24 aastat tagasi lambipirnide müümisega alustanud Oleg Gross avab 2. oktoobril oma 53. poe Harjumaal Kosel ning Võru pood on arvult 54. Seni oli Grossi lõunapoolseim pood Tartu turu juures.

Grossi Toidukaubad, mis on kuulus oma mitmesuguste pasteetide poolest, avab Kagukeskuses uksed praeguste plaanide kohaselt 2. novembril. Kagumarket töötab kuni peaaegu lõpuni välja, ainult üks päev enne avamist, 1. novembril on pood suletud.

Gross võtab senised Kagumarketi ruumid esialgu rendile, aga edaspidi pole välistatud, et ta ostab kogu keskuse ära. Toidupoel on pinda 1500 ruutmeetrit, sellega saab Võru poest üks kümnest suuremast Grossi toidupoest. Võrdluseks: isegi Grossi kodulinnas Rakveres on toidupoe suurus ainult tuhat ruutmeetrit.

Peale toidukaupade tuleb uude poodi müügile tööstuskaup, see on peamiselt perenaisele suunatud tarbekaup nagu pesuvahendid, harjad, prügikastid, rätikud ja lauanõud.

Kagukeskuse omanik Meelis Munski ütles uue rentniku tulekut kommenteerides, et tunneb Grossi juba pikemat aega ja sellest sündis lõpuks Grossi otsus Võrru laieneda. Munski ei teinud saladust, et Gross aitas teda juba Kagumarketi tegemise juures. Siis ei riskinud Gross veel Võrru tulla.

{fcomment}

ARVAMUS