Menu

.      

Viru Prospekt - Tähelepanu! Konkurss!

 Saak on käes!  Foto: MARGARETA PALGI

Viru Prospekt:

KOLM TALVEVAADET

 

FOTOVÕISTLUS • Tervitame teid, Võrumaa, Jõgevamaa ja Ida-Virumaa elanikud, esimese talvenädala puhul! Loodame, et see tuleb ilus ja lõbus. Sest mitte ükski muu aastaaeg ei too meile nii palju eredaid ja kogu maad liitvaid pühi ning ka muljeid. Aga sel korral saame me tänu „Kaasmaalaste” projektile näha talve kolme maakonna elanike silmade läbi. Loome tema kolmemõõtmelise portree! Meil on selle juures abiks konkurss „Eesti talvepühad”.


Projektis ühendavad meid muidugi sõprussuhted, kuid ikkagi on huvitav teada, millises maakonnas toimuvad kõige paremad talvised peod, kus elavad kõige andekamad ja edukamad fotoamatöörid.
Niisiis, kallid lugejad, ootame teie pilte teemal „Talvepeod Eestis”. Need peavad olema teie oma pildid, hea kvaliteediga, tehtud teie maakonnas pidude ajal. Oma tööd saatke aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Tööde esitamise lõpptähtaeg on 28. jaanuar.


Võistlusele saadetud pilte saab näha ajalehtede Võrumaa Teataja, Vooremaa ja Viru Prospekt veebilehtedel, aga võidutööd ilmuvad ka ajalehtedes. Kolme parema töö autorid saavad auhinnaks meene.

Seotud lood


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD